Babafotózás árak után érdeklődsz? Összegyűjtöttük a legjobb baba fotósokat Budapesten, és véleményüket arról, milyen is a jó baba fotózás vagy újszülött fotózás!

fooldal > Babafotózás Budapesten - kik a legjobbak?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Babafotózás Budapesten - kik a legjobbak?


2016/10/18

Babafotózás árak után érdeklődsz? Összegyűjtöttük a legjobb baba fotósokat Budapesten, és véleményüket arról, milyen is a jó baba fotózás vagy újszülött fotózás!

Babafotózás árak után érdeklődsz? Összegyűjtöttük a legjobb baba fotósokat Budapesten, és véleményüket arról, milyen is a jó baba fotózás vagy újszülött fotózás!

BABA-CSALÁD FOTÓK

 
Babafotózás és családi fotózás szeretettel…

Nagyon szeretem a gyerekeket, nekem is van két csodás porontyom. Imádom őket fotózni , azt mondják, ez látszik  is a képeimen. Nagyon öröm számomra , hogy nyomon kísérhetem a gyerekek fejlődését és ezt emlékül adhatom a szülőknek. Belegondoltál már valaha, hogy mennyi fotót készítesz telefonnal a gyermekedről? És mennyit nyomtattál ki belőle, tettél ki a szobában, mint a szüleid a te gyerekkorodban? Ugye nem sokat. A fotós által készített professzionális képek mások: az ember szívesen kinyomtatja, albumba gyűjti és kiposztolja őket a Facebookra. A babafotózás során rengeteg kelléket használok, igazán kedves képek készülnek, melyre minden anyuka és apuka büszke. És büszke lesz a gyerek is egykor, mikor mutogatja majd párjának, később gyerekeinek: Nézd, ez voltam én kiskoromban/ Ugye milyen cuki?

(Edinafoto) 

MI az a BABAFOTÓZÁS?

A babafotózáson megörökítjük a kicsik tágra nyílt, csodálkozó szemeit, az ellenálhatatlan mosolyokat és azt az angyali tisztaságot, amit az újszülöttek és a kisbabák sugároznak. A baba fotók megmutatják a csecsemők egyedi báját, ugyanakkor ezeken a képeken már csírájában felfedezhetők a gyerekek később kibontakozó jellemvonásai.
 
A gyermekek első 1-2 éve az az időszak, amikor talán a legintenzívebb a kapcsolatunk velük: igénylik az anyukák állandó közelségét és az ölelés melegét. A babafotózás célja, hogy megörökítse ezt a csodálatos, de nagyon gyorsan elrepülő életszakaszt, és segítsen újra meg újra előhívni ennek a kedves és bensőséges időszaknak az emlékeit. Egy-egy baba fotó ideális ajándék is, talán nincs is más, aminek a nagyszülők és a rokonok jobban örülnének.
 
A babafotózásokon változatos képek készülnek a kicsikről: különféle ruhákban, különféle hátterekkel és perspektívából fotózzuk őket, születhet fénykép akár külön a picik talpacskáiról, és szívesen lencsevégre kapjuk őket az anyukával, az apukával, vagy akár a nagyszülőkkel együtt is. A babafotózásra 1-2 hetes újszülötteket és 2 éveseket is szeretettel várunk.

(Manofoto.hu)

 

A Babafotózás szerintük

A babafotózás azt az időszakot hivatott megörökíteni, amikor a baba és a mama kapcsolatuk legintenzívebb szakaszát élik: a megszületést, a táplálást, a gondoskodást… Amikor a szülők megismerkednek gyermekük gesztusaival, mosolyával. Amikor a baba napról napra felfedezi és jobban megismeri az őt körülvevő világot. Tapasztalataim azt mutatják, hogy a babafotózás nagy élmény a babának és a szülőknek egyaránt – akár otthon, akár a műteremben zajlik.

Az újszülött és a babakor egy csodálatos, napról-napra változó, varázslatos világ. Az újszülöttek első hetei a babák számára az új élet, míg a szülőknek egy új világ kezdete. Ekkor ismerkedik egymással a család, erről a megismételhetetlen időszakról, mámoros, boldog pillanatokból örökítek meg egy darabot egy különleges és egyedi fotósorozattal.

Babakorban a világ egy varázslatos játszótér, mely során a kicsik naponta mutatnak valami újat, az első ülés, önálló lépések, és grimaszok mellett a szülők is folyamatosan fedezik fel gyermeküket. Minden pillanat megismételhetetlen és egyszeri, ezért érdemes minél többet megörökíteni ezekből. A játékos és vidám fotózás öröm a babának, amely a családi fészekben, vagy gyönyörű kiegészítőkkel a stúdiónkban valósul meg.

 


Babafotózás helyszínen

A babafotózáshoz néha a legjobb helyszín a családi fészek, különösen, ha több kisgyermek van. Az otthonban készült fotók ragyogásához a lámpa szettek adják a legjobb fényt.


Babafotózás stúdióban

Igazán egyedi, művészi szépségű babafotókhoz kiváló helyszín a stúdió, ahol megválaszthatjuk a hátteret, a stílust, több kiegészítőt és kelléket használhatunk. A babafotókból készülhet fotókönyv, vászonra vagy habkartonra nyomtatott falikép, ami csodás emlék a nappali falán vagy kiváló ajándék!

(Babafotozas.com)

 


Ajándék babafotózás a kórházakban

A BabyBox Partnerkórházakban minden anyuka ingyenes babafotózást kap ajándékba.

A kórházak és a BabyBox partnerségi együttműködése teszi lehetővé, hogy kisbabát első napját biztonságban, kényelmesen, a kórházban profi babafotósok örökíthessék meg. Nem kell menned sehova, a szolgáltatás ugyanúgy a mindennapok része, mint babafürdetés megtanulása vagy a szoptatási tanácsadás. A zárójelentés mellé egy, a kisbabád fotójával és első legfontosabb személyes adataival ellátott születési értesítő kártyát kapsz. Ha szeretnéd, hogy a távol élő rokonok, barátok virtuálisan meg tudják látogatni a picit, akkor nincs más dolgod, mint kérni, hogy a kórházak online babagalériájába felkerüljön kisfiad, kislányod fotója. Ráadásul a fentiekért semmit sem kell fizetned, mert mindez a BabyBox és Partnerkórházak ajándéka. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt minden anyukának tudjuk biztosítani.

 


A babafotózásról bővebben...


A kórházakban babafotósaink heti 5-6 napot vannak jelen. Neked semmit nem kell tenned, mivel a babafotózás a kórház program része, ezért a babafotósok meg fognak találni Téged. A fotózás kényelmes körülmények között, Veled együtt történik, hiszen ebből az élményből nem maradhatsz ki. Ha van kedved és erőd, akkor aktívan is segédkezhetsz a fotózásban a kisbabád rendezgetésében, öltöztetésében stb. Néhány fotó erejéig pedig a kezedre mindenképpen szükségünk lesz.

A fotózáshoz semmivel sem kell készülnöd, mivel nálunk minden adott, amire szükség lehet. Ettől függetlenül hozhatsz egy kedves kis ruhát, személyes kiegészítőt a babádnak, amitől még cukibbak és egyedibbek lesznek a képek. A legtöbb kórházban megengedik, hogy a kisbabádat a fotózáshoz átöltöztesd, de azért a részletek miatt nézz körül a kórház weboldalán, illetve a babagalériákban.

A fotózás általában a kisbabád második napos korában történik, s mindennel berendezkedéssel együtt kb. 20-25 percet vesz igénybe. Az időszükségletet természetesen nagyban befolyásolja a kisbabád döntése. Akkor sem kell kétségbe esned, ha esetleg sírós képek készülnek, mert azok is nagyon aranyosak tudnak lenni. De számíthatsz tapasztalt fotósainkra, ők majd segítenek, hogy ilyen helyzetben mit kell tenni. Ha kell, akkor visszatérnek hozzád, ha már megnyugodott a pici. Egy kis sírás nem akadály :)

A kisbabád fotója még a fotózás napján felkerül a kórház online babgalériájába (természetesen csak akkor, ha ehhez Te írásban hozzájárulsz), így már este tudja mindenki nézegetni a profi képeket, ahol a kisbabád már a születése második napján sztárrá válik.

Az ajándékkártyát és és az egyéb rendeléseidet a fotózás másnapján veheted át, ugyanis a kórházakban 24 órán belüli kiszolgálást biztosítunk. Ha mégis elkerülnénk egymást, mert hamarabb hazaengedtek Titeket, akkor keressetek minket és mi elküldjük nektek a kártyákat és egyéb termékeket.

babyboxphoto.hu

 Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


5 tuti tipp, ami segít sokkal jobban takarékoskodni a vízzel
Az élet minden területén egyre fontosabbá válik a fenntarthatóság, és a víztakarékosság nem kivétel. A víz az élet elengedhetetlen eleme, és annak megőrzése mindannyiunk felelőssége. Azok, akik szeretnék csökkenteni vízfogyasztásukat, nemcsak környezetbarát döntést hoznak, hanem pénzt is takaríthatnak meg a vízszámlán. Ebben a cikkben öt tuti tippet osztunk meg, amelyek segítenek sokkal hatékonyabban takarékoskodni a vízzel.
Mit tegyek, ha nem múlik el a seb a lábamon?
A lábsérülések és sebek nemcsak kellemetlenek, hanem potenciálisan veszélyesek is lehetnek, különösen ha nem gyógyulnak megfelelően. Ha észreveszed, hogy egy seb a lábadon nem gyógyul megfelelően, fontos azonnal cselekedni, hogy elkerüld a komolyabb problémákat, mint például fertőzéseket vagy bőrkárosodást. Ebben a cikkben bemutatjuk, mit tehetsz, ha nem múlik el a seb a lábamon.
5 tipp a sikeres szálloda marketing stratégiákhoz 2023-ban
A marketing egy összetett üzlet, egyike azoknak a dolgoknak, amelyeket örökre tanulni kell. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne tudnád elsajátítani és megtanulni az alapokat, hogyan hirdess hatékonyan és érj el minél több potenciális vendéget.
Növény- és Zöldségtermesztés

Segítségedre van szükséged a házi zöldségek és gyümölcsök termesztése terén? Akkor a Növénytermesztéstan.hu segítségedre lesz mindenben, amiben a házikertészeknek szükségük lehet. Tudnivalók a zöldségek és a gyümölcsök termesztéséről, betegségeikről és a kertfenntartásról. A zöldségtermesztés és a gyümölcstermesztés nem ördögtől való dolog, Te is kihozhatod a legtöbbet a kertedből!

Így nevelj csodás virágokat!

Minden álmod volt egy csodálatos virágoskert? Vagy szeretnéd minnél zöldebbé és illatosabbá varázsolni a lakásodat? A Növénytermesztestan.hu segít gyönyörű virágokat termeszteni, a meglévő virágaidat még szebbé varázsolni és virágtermesztési cikkjeink számos hasznos tanáccsal és tippel láthat el a virágok nevelése terén! 

Álmaid kertje

Te is olyan kertre vágysz, amelynek csodájára jár mindenki? Kertépítés egyszerű eszközökkel, praktikákkal, hogy végre álmaid kertjét tudhasd magadénak! Építsd ki kertedet a segítségünkkel, az oldalon számos kertépítési tippet és praktikát olvashatsz!

Kitekintő - A házikertészek támogatója

Legyél akár kezdő vagy haladó házikertész vagy dolgozz a mezőgazdaságban, a Növénytermesztéstan.hu rengeteg tippet, trükköt és praktikát bemutat, hogy számodra is pofonegyszerű legyen a zöldségtermesztés vagy a gyümölcstermesztés és hogy ne okozzon gondot a virágok ápolása!