Csapatépítő célja egy vállalkozás esetében

fooldal > Ezért szervezz csapatépítőt munkáltatóként

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ezért szervezz csapatépítőt munkáltatóként


2017/10/12

Munkáltatóként számos feladatunk van; intézni kell a vállalkozás ügyeit, oda kell figyelni a kintlévőségekre és a bevételekre, gondoskodnunk kell a megfelelő munkakörülményekről és a munkahelyi légkörért is mi felelünk. Minden cégvezető azt szeretné, ha vállalkozása egyre jövedelmezőbbé válna, s ehhez szorosan hozzátartozik a munkavállalók elégedettsége. 

Csapatépítés haszna

Miért érdemes csapatépítőt szerveznem?

Az elégedett munkavállaló a hatékony munkavállaló. Természetesen lehet különböző jutalmakkal, akár pénzjutalommal is motiválni, de ez csak ideig-óráig jelent megoldást. 
A dolgozók azt szeretik, ha éreztetjük velük, hogy munkájukat és személyüket is megbecsüljük, így néhány kedves szó és olykor jutalom mellett, a megfelelő munkahelyi légkörről is gondoskodnunk kell. 

Mivel sokszor nem jutnak el a fülünkbe a munkavállalók közti konfliktusok, ezért tehetetlenek vagyunk. Erre kiváló lehetőséget kínál egy csapatépítő, ahol lehull a lepel és ha elég szemfülesek vagyunk, akkor megláthatjuk a dolgozóink közötti ellentéteket.

 

Egy csapatépítő igazi megoldást jelent ezen konfliktusok rendezésére, valamint az új kollégák beavatására és jobb megismerésére is alkalmunk nyílik.

 

Ha szerencsések vagyunk, és nincsenek konfliktusok az irodán belül, akkor is sok előnyünk származhat egy csapatépítőből. Személyesebb kapcsolatot alakíthatunk ki a munkatársakkal (és ők is egymással), megláthatjuk a csapatépítő játékok alkalmával a dolgozók erősségeit és gyengeségeit, kiszűrhetjük az agresszívebb kollégákat, akik esetleg hátráltatják a többieket munkájuk megfelelő elvégzésében. 

 

Vannak egy napos csapatépítők is, de mi inkább egy kétnapos  csapatépítést javaslunk egy szép helyen. Ide kattintva találtok is egy remek helyet: csapatépítő helyszín Balatonon.

 

Utolsó tanács: Tanulságos lehet az, ha valaki esetleg mámoros állapotban rosszat mond kollégájáról a háta mögött. Óvatosan az ilyen munkavállalókkal, téged és a cég dolgait is ugyanúgy kikotyoghatják. Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


5 tuti tipp, ami segít sokkal jobban takarékoskodni a vízzel
Az élet minden területén egyre fontosabbá válik a fenntarthatóság, és a víztakarékosság nem kivétel. A víz az élet elengedhetetlen eleme, és annak megőrzése mindannyiunk felelőssége. Azok, akik szeretnék csökkenteni vízfogyasztásukat, nemcsak környezetbarát döntést hoznak, hanem pénzt is takaríthatnak meg a vízszámlán. Ebben a cikkben öt tuti tippet osztunk meg, amelyek segítenek sokkal hatékonyabban takarékoskodni a vízzel.
Mit tegyek, ha nem múlik el a seb a lábamon?
A lábsérülések és sebek nemcsak kellemetlenek, hanem potenciálisan veszélyesek is lehetnek, különösen ha nem gyógyulnak megfelelően. Ha észreveszed, hogy egy seb a lábadon nem gyógyul megfelelően, fontos azonnal cselekedni, hogy elkerüld a komolyabb problémákat, mint például fertőzéseket vagy bőrkárosodást. Ebben a cikkben bemutatjuk, mit tehetsz, ha nem múlik el a seb a lábamon.
5 tipp a sikeres szálloda marketing stratégiákhoz 2023-ban
A marketing egy összetett üzlet, egyike azoknak a dolgoknak, amelyeket örökre tanulni kell. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne tudnád elsajátítani és megtanulni az alapokat, hogyan hirdess hatékonyan és érj el minél több potenciális vendéget.
Növény- és Zöldségtermesztés

Segítségedre van szükséged a házi zöldségek és gyümölcsök termesztése terén? Akkor a Növénytermesztéstan.hu segítségedre lesz mindenben, amiben a házikertészeknek szükségük lehet. Tudnivalók a zöldségek és a gyümölcsök termesztéséről, betegségeikről és a kertfenntartásról. A zöldségtermesztés és a gyümölcstermesztés nem ördögtől való dolog, Te is kihozhatod a legtöbbet a kertedből!

Így nevelj csodás virágokat!

Minden álmod volt egy csodálatos virágoskert? Vagy szeretnéd minnél zöldebbé és illatosabbá varázsolni a lakásodat? A Növénytermesztestan.hu segít gyönyörű virágokat termeszteni, a meglévő virágaidat még szebbé varázsolni és virágtermesztési cikkjeink számos hasznos tanáccsal és tippel láthat el a virágok nevelése terén! 

Álmaid kertje

Te is olyan kertre vágysz, amelynek csodájára jár mindenki? Kertépítés egyszerű eszközökkel, praktikákkal, hogy végre álmaid kertjét tudhasd magadénak! Építsd ki kertedet a segítségünkkel, az oldalon számos kertépítési tippet és praktikát olvashatsz!

Kitekintő - A házikertészek támogatója

Legyél akár kezdő vagy haladó házikertész vagy dolgozz a mezőgazdaságban, a Növénytermesztéstan.hu rengeteg tippet, trükköt és praktikát bemutat, hogy számodra is pofonegyszerű legyen a zöldségtermesztés vagy a gyümölcstermesztés és hogy ne okozzon gondot a virágok ápolása!