Ezek a szokások vezetnek a sikerhez

fooldal > Ezt teszik a sikeres emberek!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ezt teszik a sikeres emberek!


2018/09/12

Nemrégiben elvégeztek egy kutatást, amiben mint több 200 milliomost kérdeztek meg szokásaikról. A legtöbben hasonló napi rutinnal és tanácsokkal rendelkeztek. Ezek a következők voltak:

 

A sikeresség titkai

A legtöbb sikeres ember nem tölti ágyban a fél napját, igen korán kelnek. Ha rendelkeznek még munkahellyel, akkor gyakran jóval munkaidő előtt felkelnek már, hogy saját magukra tudjanak fordítani egy kis időt.

 Az így nyert szabadidejükben sokan a testedzésre esküsznek, mert ez felpörgeti őket a reggel, és így egész nap energikusabbak maradnak. Sokan könyvek olvasására használják ki az így nyert időt. Elsősorban olyan könyvek olvasására, amelyek fejlesztik az embert, vagy életrajzi könyveket olvasnak, de nem regényeket és egyéb fiktív műfajokat. 

 

Szabadidejükben szívesen összegzik az elmúlt időszakot, és gondolkoznak a jövőn. Mit hogyan csináltak, mi volt az eredménye, hogyan lehetne tovább fejlődni stb. Folyamatosan alternatívákon gondolkodnak, hogyan lehetnek jobbak. 

 

A korán kelés persze nem jelenti azt, hogy keveset alszanak. A kipihentség nagyon fontos. Csupán időben fekszenek le aludni, és nem hagyják hogy olyanokra pazarolják az idejüket este, amelyek értelmetlenek. Ilyen például az órákon át a Facebookon való görgetés és stb. Ehelyett inkább korábban elmennek aludni. 

 

Figyelnek, hogy kivel barátkoznak. Igyekeznek a negatív, lehúzó embereket távoltartani maguktól, és csak pozitív, hasonló gondolkodású barátokkal körbevenni magukat.  

 

A sikeres emberek általában soha nem egy dologtól lettek sikeresek. Mindig több lábon állnak, így ha az egyik tervük, vagy vállalkozások nem sikerül még mindig ott van a második vagy a harmadik. Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


Rendezvényszervezés környezettudatosan, mégis olcsón? Itt van néhány tanács!
Az események zöldebbé és környezetbarátabbá tétele nagyszerű módja annak, hogy csökkentsük azok ökológiai lábnyomát és pozitív példát mutassunk mások számára. Mivel minket is nagyon érdekel a téma, utánajártunk milyen trükkökkel, technikákkal lehet környezetbarátabb módon megszervezni a rendezvényeket. Jöjjenek a zöld tippjeink!
Itt a tavasz, felmerül a kérdés, vajon jót tesz a növényeknek, ha kútvízzel locsoljuk?
A kútvíz minősége változó lehet, függően a talajtípustól, a környezeti szennyeződésektől és az adott terület vízminőségétől. Bizonyos esetekben a kútvíz tartalmazhat olyan anyagokat, mint nehézfémek, nitrátok vagy más vegyi anyagok, amelyek károsak lehetnek a növények számára, vagy felhalmozódhatnak a talajban. 
5 tuti tipp, ami segít sokkal jobban takarékoskodni a vízzel
Az élet minden területén egyre fontosabbá válik a fenntarthatóság, és a víztakarékosság nem kivétel. A víz az élet elengedhetetlen eleme, és annak megőrzése mindannyiunk felelőssége. Azok, akik szeretnék csökkenteni vízfogyasztásukat, nemcsak környezetbarát döntést hoznak, hanem pénzt is takaríthatnak meg a vízszámlán. Ebben a cikkben öt tuti tippet osztunk meg, amelyek segítenek sokkal hatékonyabban takarékoskodni a vízzel.
Növény- és Zöldségtermesztés

Segítségedre van szükséged a házi zöldségek és gyümölcsök termesztése terén? Akkor a Növénytermesztéstan.hu segítségedre lesz mindenben, amiben a házikertészeknek szükségük lehet. Tudnivalók a zöldségek és a gyümölcsök termesztéséről, betegségeikről és a kertfenntartásról. A zöldségtermesztés és a gyümölcstermesztés nem ördögtől való dolog, Te is kihozhatod a legtöbbet a kertedből!

Így nevelj csodás virágokat!

Minden álmod volt egy csodálatos virágoskert? Vagy szeretnéd minnél zöldebbé és illatosabbá varázsolni a lakásodat? A Növénytermesztestan.hu segít gyönyörű virágokat termeszteni, a meglévő virágaidat még szebbé varázsolni és virágtermesztési cikkjeink számos hasznos tanáccsal és tippel láthat el a virágok nevelése terén! 

Álmaid kertje

Te is olyan kertre vágysz, amelynek csodájára jár mindenki? Kertépítés egyszerű eszközökkel, praktikákkal, hogy végre álmaid kertjét tudhasd magadénak! Építsd ki kertedet a segítségünkkel, az oldalon számos kertépítési tippet és praktikát olvashatsz!

Kitekintő - A házikertészek támogatója

Legyél akár kezdő vagy haladó házikertész vagy dolgozz a mezőgazdaságban, a Növénytermesztéstan.hu rengeteg tippet, trükköt és praktikát bemutat, hogy számodra is pofonegyszerű legyen a zöldségtermesztés vagy a gyümölcstermesztés és hogy ne okozzon gondot a virágok ápolása!